تبلیغات
سایت تازه های پزشکی،زیست شناسی،ژنتیک و اخبار علمی - مطالب آذر 1390
تاریخ : دوشنبه 28 آذر 1390
نویسنده : مهدی
جهت دریافت گزارش کار کاتیون های گروه 5 اینجا را کلیک کنید.


تاریخ : شنبه 26 آذر 1390
نویسنده : مهدی

مثلث برمودا محلی است وهم‌انگیز که در آن صدها هواپیما و کشتی در هوا و دریا ناپدید شده‌اند. بیش از هزار نفر در این منطقه وحشت گم شده‌اند، بدون اینکه حتی یک جسد یا قطعه پاره‌ای از یک هواپیما یا کشتی مفقود شده ، به جا مانده باشد.
● موقعیت مثلث برمودا
مثلث برمودا واقعا یک مثلث نیست، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی (و شاید هم دایره‌ای بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ۸۰ درجه است، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق می‌گردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمی‌شود.
در غرب اقیانوس اطلس، در آن سوی سواحل جنوب شرقی ایالات متحده ، ناحیه ‌ای وجود دارد که به شکل مثلث است . این ناحیه از برمودا در شمال آغاز می‌شود و تا قسمت جنوبی فلوریدا امتداد می‌یابد ، سپس از سمت شرق با گذشتن از جزایر باهاما و پورتوریکو،به طول جغرافیایی ۴۰ درجه به سمت غرب کشیده می‌شود و دوباره به برمودا باز می‌گردد.


جهت مشاهدۀ ادامۀ این مطلب اینجا را کلیک کنید.

تاریخ : شنبه 26 آذر 1390
نویسنده : مهدی

شاید عنوان " کالری منفی" قدری باعث تعجب شود؛ به هر حال همه ی غذاها دارای میزان خاصی کالری هستند و هیچ غذایی را نمی توانید پیدا کنید که به هیچ وجه دارای کالری نباشد. کلیه غذاهایی که ما به طور روزانه مصرف می کنیم، دارای میزان مشخصی کربوهیدرات، پروتئین، و چربی هستند. باید توجه داشته باشید که کلیه ی غذاهای مصرفی، به عنوان یک منبع ضروری به منظور ایجاد انرژی محسوب می شوند که بدن با استفاده از آنها انرژی لازم برای خود را تامین می کند.

غذاها با کالری منفی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که دارای کالری و میزان انرژی بسیار پایینی می باشند و بدن همان میزان انرژی را که به واسطه ی مصرف آنها جذب می کند، باید صرف هضم و جذب آنها کند. این نوع مواد غذایی میتوانند به کسانیکه در پی کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که کالری کمی را در بردارند و بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.

نظرهای گوناگونی در مورد رعایت رژیم غذایی بدون کالری ارائه می گردد. برخی از محققین بر این باورند که به هیچ دردی نمی خورند و جز ضرر چیزی برای بدن به همراه نخواهند داشت. برخی دیگر معتقدند که میزان کارایی و بهره وری این نوع رژیم ها به مواد غذایی بستگی دارد که در رژیم غذایی مورد مصرف قرار می گیرد. به عبارت دیگر می توان اظهار داشت که این غذاها کاملاً فاقد کالری نیستند، بلکه تفاوت در اینجاست که همان درصدی از انرژی که در این غذا ها وجود دارد، صرف هضم و گوارش و جذب این نوع مواد غذایی در بدن می شود. بنابراین نمی توانیم ادعا داشته باشیم که این غذاها فاقد کالری هستند؛ با این وجود تحقیقات جدید بر روی "کرفس" حاکی از این امر هستند که این گیاه به سختی در بدن هضم می شود و خیلی دیر آماده جذب میگردد. به همین دلیل میزان انرژی که آزاد می کند خیلی کمتر از میزان انرژی است که صرف هضم شدن آن می شود. از اینرو می توان اظهار داشت که کرفس دارای کالری منفی است.


جهت مشاهدۀ ادامۀ این مطلب اینجا را کلیک کنید.

تاریخ : شنبه 26 آذر 1390
نویسنده : مهدی

اعتقادی میان برخی افراد مرسوم است مبنی بر اینکه اگر مکمل‌ها خطرناک بودند و برای انسان ضرر داشتند به فروش نمی‌رسیدند.
بنابر قانون، یک مکمل شامل ویتامین، مواد معدنی، گیاه یا مشتقات گیاهی یا اسید آمینه است. در صورتی که یک مکمل بخواهد به صورت خوراکی عرضه شود باید به عنوان یک مکمل برچسب‌دار به شکل قرص، کپسول، پودر، ژل نرم،‌کپسول ژله‌ای یا مایع باشد و نبایستی به عنوان یک غذای مرسوم یا نوعی خوراکی یا غذا ارائه شود.مسوولیت تضمین اینکه اطلاعات مندرج در برچسب مکمل‌ها درست بوده و گمراه‌کننده نباشد و بی‌خطری ترکیبات مکمل‌ها، به عهده تولیدکنندگان این مکمل‌های غذایی است.اطلاعات و شواهد متفاوتی در مورد مفید یا مضر بودن مکمل‌ها موجود است.
اگر چه در گذشته عموم مردم پذیرفته بودند که نیازهای تغذیه‌ای باید تنها با یک رژیم سالم تامین شود، ویلت و استامبر در سال ۲۰۰۱ این پرسش را مطرح کردند که چه کسی باید مکمل ویتامینی مصرف کند؟ چه مقدار مصرف کند؟ و آیا اصولا مکمل‌ها بی‌خطر هستند؟
این پرسش‌ها براساس مطالعاتی تطبیقی و براساس مشاهدات بودند. آنها خاطرنشان کردند که مطالعات اخیر، همانند مطالعاتی که نشان می‌داد مکمل اسید فولیک قبل و در ابتدای بارداری می‌تواند به شکل بارزی شیوع نقایص لوله عصبی در جنین را کاهش دهد، با آموزه‌های فعلی، حداقل در برخی موارد تناقض دارد.مثال دیگر دخالت ویتامین D در وضعیت استخوان است. به شکل واضح سالمندان و جمعیت جوان‌تری که در معرض نور خورشید قرار نمی‌گیرند به استفاده از مکمل ویتامین D محتاج هستند. زیرا ویتامین D سلامت استخوان‌های آنها را با کمک فسفر و کلسیم حفظ می‌کند.


جهت مشاهدۀ ادامۀ این مطلب اینجا را کلیک کنید.

تاریخ : جمعه 11 آذر 1390
نویسنده : مهدی

در هر ثانیه خورشید 540 میلیون تن هیدروژن را به 495 میلیون تن هلیم تبدیل می کند که در این فرآیند 45 میلیون تن ناده به انرژی تبدیل می شود که به شکل نور به زمن می رسد.

هنگامی که هسته ستاره منفجر می شود وسته های بیرونی آن به بیرون پرتاب می شوند.ستاره تنها در خلال چند ساعت انرژی ای از خود منتشر می کند که خورشید ما در مدت 5 میلیون سال منتشر می کند!!!در این حالت ستاره چندین برابر درخشان تر می شود که این پدیده را ابر نو اختر  می نامند.


جهت مشاهده ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید.

تاریخ : جمعه 11 آذر 1390
نویسنده : مهدی

کوکاکولا یک نوشابه است ولی طی ده ها سال داستان های زیادی در مورد فرمول مخفی آن وجود داشته است.همین فرمول چند خطی فناوری انحصاری این شرکت محسوب میشده و چند روز پیش یک برنامه رادیویی  ادعا کرده  که دستور تهیه نوشابه کوکاکولا که 125 سال در اعماق شرکت محبوس بوده را یافته است.

داستان این فرمول شگفت انگیز از آنجا شروع می شود که جان پمبرتون در زمان جنگ های داخلی آمریکا این فرمول را کشف کرد و دستورش را در کتابی که دستور تهیه داروهای پزشکی هم در آن نوشته شده بود نوشت.کتابی که نسل به نسل،دست به دست می شد.


جهت مشاهده ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید.

تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1390
نویسنده : مهدی

انسان به طور طبیعی در یک محیط خشک می تواند دمای 50 درجه سانتی گراد را به طور ناگهانی تحمل کند ولی اگر دمای محیط کم کم افزایش یابد بدن به طور معمول در یک محیط خشک تحمل درجه حرارت 150-160 درجه سانتی گراد را دارد!!!یعنی 50-60 درجه بیش از نقطه جوش آب!!!

بدن انسان در برابر هوای سرد نیز تحمل زیادی دارد. حداقل دمایی که بدن تاب تحمل آن را دارد برابر 27- درجه سانتی گراد می باشد که از دمای معمولی یک فریزر خانگی  حدود 10 درجه خنک تر است!و بعد از این دما بدن یخ زده و انسان را به کام مرگ می کشد.




تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1390
نویسنده : مهدی

بالاخره دانشمندان توانستند خون مصنوعی بسازند.بر اساس اخبار اعلام شده دانشمندان پس از سالها انتظار و تحقیق توانستند خون مصنوعی را ساخته و به بدن فردی تزریق کنند.مشکلی که در این رابطه وجود داشت این بود که باید ماده ای را ابداء کنند که با اکسیژن ترکیب شود ولی میل ترکیبی آن برای اکسیژن از ماهیچه ها و اندام های دیگر کمتر باشد که بتواند اکسیژن رسانی را به نقاط مختلف انجام دهد.مشکل دیگری نیز وجود داشت که خون های مصنوعی قبلی در بدن آگلوتینه می شدند و سبب ایجاد تسلب در رگ ها و مویرگ ها می شدند.ولی خونی که اکنون ابداء گردیده توانایی خون رسانی به کلیه بخش های بدن را دارا می باشد به علاوه که آگلوتینه هم نمی شود.ده میلیارد سلول از این خون(2میلی لیتر)به طور آزمایشی به بدن یک فرد داوطلب تزریق شده و اکنون هیچ مشکلی ندارد.




آخرین مطالب